Våra utställare 2016

babyproffsen_300px
Babyproffsen är sveriges ledande babykedja med idag 47 butiker från norr till söder. Våra butiker besitter mångårig kunskap inom barn och baby där säkerhet runt dig och ditt barn är enormt viktigt för oss.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px


silja-line_300pxtallink_300px

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 15 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line.

Sedan 2002 har sju nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 6800 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px

kavat_300px
Kavat – Det finns en massa kunskap om skor och läder hos oss. Våra skor är resultatet av en stor passion och kärlek till hantverket. Flera generationer barn har genom åren tagit sina första steg i ett par Kavatskor och vi jobbar stenhårt för att det blir många många fler. Vår ambition att göra världens bästa barnskor är lika självklar idag som när Ragnar Karlsson startade skofabriken Ymer som sedan blev Kavat.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px

lipfish_300px
Vi erbjuder färgglad och lekfull design av hög kvalité och vill sprida glädje med våra figurer som alla har någon detalj som man kan dra i. LipFish är ett svenskt klädmärke med ambitionen att göra roliga, färgglada kläder och leksaker för barn upp till åtta års ålder. Vi representeras av agenter och återförsäljare, tillsammans så finns LipFish i över 20 länder.

ebrix_300px

Vi är specialiserade på LEGO, med försäljning online samt ett nyöppnat LEGO-varuhus vid Marieberg Handelsområde söder om Örebro. Vi älskar LEGO. Välkomna in!

Vi lagerför ett spännande sortiment med ca 5.500 artiklar. Du hittar allt från rosa LEGO till ett av sveriges största utbud av LEGO STAR WARS – till pressade priser! Besök också vårt Fotoalbum på nätet och låt dig inspireras av insända byggen. Glöm inte att fynda i eBrix Outlet LEGObutik!

Företaget utvecklas hela tiden tillsammans med våra kunder, och vårt mål är Nordens största handelsplats för LEGO.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

bjallraofsweden_black
Bjällra of Sweden – We are a family-owned company who wishes to provide a golden lining to everyday life. Through a mixture of comfort, appearance and functionality, our products appeal to the modern family who don’t want to compromise. With our little ones in the spotlight, we provide quality products designed, tested and produced by us as discerning parents of today.

Bjällra of Sweden kommer att säljas av Våra Små under barnmässan.

Wordpress_30px   Facebook_30px    Instagram-30px

bugaboo_300px
Bugaboo – I över 15 år har Bugaboo inspirerat hundratusentals föräldrar att ge sig ut och utforska världen med sina barn. Idag är det svårt att tänka sig en tid utan barnvagnar som är både robusta och snygga. Men 1994 när Max Barenbrug, Bugaboos Chief Design Officer, designade en barnvagn inför sin examen på Design Academy i Eindhoven, var det den första vagnen i sitt slag. Den modulära vagnen hade mängder av funktioner som var lika användbara i stan som i skogen, och det var ett helt nytt koncept vid den här tiden.

Sedan följde fem år av ihärdigt arbete och många resor till Kina och Taiwan där Barenbrug och hans affärspartner Eduard Zanen letade efter en tillverkare som trodde lika mycket på produkten som de gjorde. Det var inte förrän de beslutade att ta produktionen i egna händer och starta en egen fabrik 1999 som det verkligen tog fart.

Idag säljs våra produkter i över 150 länder runt om i världen och vi fortsätter att växa. Vi vill inspirera människor med innovativa och samtidigt tidlösa produkter som underlättar för människor i farten. Inget ger oss större tillfredsställelse än en välberest Bugaboo-vagn med lera på hjulen som varit med om mycket.

Bugaboo kommer att säljas av Våra Små under barnmässan.

Wordpress_30px   Facebook_30px    Instagram-30px

laban_300px
I Lilla Spöket Labans Shop finner ni ett stort utbud av barnkläderbarnsmyckenbarnböckersnuttefiltardockor och leksaker till rätt pris och kvalitet.

Våra produkter står för trygghet, vänskap, kunskap och ord-och bildglädje. Vår historia om det lilla spöket Laban är gedigen och har präglat generationer av människor, barn som vuxna, i flera decennier.

Vi har även en fysisk butik i Karlstad, Sågverksgatan 32.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px 

Swedhook_300px
Swedhook™ är den portabla universalkroken som kan användas i många sammanhang där en extra krok skulle vara behjälplig. Kroken är både lätt och liten och får plats i fickan, handväskan eller i innerfickan på jackan.

Dess form gör att den kan hängas på de flesta platser, t.ex: barnvagnar, hatthyllor, dörrhandtag, spisluckan, klädstänger, bord mm. Swedhook™ levereras i ett 3-pack och finns i svart eller vit färg.

Swedhook™ är en innovation för människors egna livsstil och fantasi.
Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px 

mors_lilla_300px

Hos Mors lilla hittar du ett brett urval av färgglada barnkläder i storlekarna 50-152 från svenska och danska klädesmärken.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px

Logga2
Stora Holmen heter den ö som ligger i anslutning till Stadsparken i Örebro. Stora holmen är barnens egna ö. Här finns ett lilleputt-tåg som tar dig på en tur runt ön, en lekplats med övergångsställ och trafikljus för trampbilar, djur och mycket annat roligt. Du kan ta dig med roddfärjan Wiktoria från Stadsparken eller via broarna intill Universitetssjukhusets område.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

logo_babybag_new
BabyBag – Första tiden med en nyfödd bebis är en omtumlande upplevelse. Det är svårt att slita blicken ifrån det lilla underverket och samtidigt mycket som ska skötas och mycket nytt att lära. BabyBag, som finns på ett flertal sjukhus, BB:s och MVC:s, ger nyblivna föräldrar ett smakprov på marknadens stora utbud av produkter och tjänster som kan underlätta i vardagen. En bra blandning av nytta och nöje, med massor av erbjudanden, prova-på-produkter och information. BabyBag har funnits i över 20 år och kontrolleras av en referensgrupp bestående av oberoende, legitimerade barnmorskor i samarbete med organisationer och vårdpersonal. Även i år kommer vi att finnas på barnmässan Älskade ungar för att dela ut våra populära baby bags.

Wordpress_30px 

klappen_300px
Kläppen Ski Resort – en del av sälen! Kläppen Ski Resort en privatägd skidanläggning i Sälen. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i alla väderstreck.

Anläggningen ligger inbäddad i skog vilket skyddar mot vind och gör att snön ligger kvar längre i pisterna. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för alla smaker och för både stora och små. Det finns även flera trivsamma längdskidspår på totalt 42 km för den som vill ha lite omväxling på skidåkningen.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

 

OSK_300px
Örebro SK bildades den 28 oktober 1908 på Café National vid Rudbecksgatan, vilket innebär att klubben firade 100 år 2008. Under dessa 100 år har klubben skrivit in sig i de idrottsliga historieböckerna, bland annat genom 47 säsonger i allsvenskan och spel i UEFA-cupen.

Profiler har det varit gott om i klubben, eller vad sägs om Orvar Bergmark, Olle Sääw, Gösta Lind, Olle ”Totten” Gustavsson och Thomas Nordahl för att nämna några. Flera av klubbens profiler har även varit delaktiga i landslagets framgångar, t ex Orvar Bergmark i VM-silverlaget 1958. Till mässan kommer några spelare. Passa på att komma hit och prata med dem och få en autograf.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

mayn_300px

Mayn serien skapades av Susanna Wiljanen och Laura Rostedt för att göra vardagen och disktiden mer trevlig– både estetisk och funktionell. Alla produkter från Mayn är miljömedvetna och belastar naturen mindre. Varorna tillverkas även etiskt i Finland.

 

Wordpress_30px   Facebook_30px     

vinkee_300px

Vinkee är ett finskt innovativt företag som tillverkar söta och roliga reflexvästar. I sortimentet ingår också mössor med stora reflekterande mönster.Barnens lek och glädje är viktigt för Vinkee. Det är också viktigt att produkterna är av hög kvalitet och roliga. Vinkee tror på skandinavisk design, kunskap och arbete.

Idén för den reflekterande västen har Vinkees ägare Kreetta Ahonen fått från sin son, som inte ville klä på sig den gula reflekterande väst som såg ut som en byggares väst. Han ville vara klädd som en modig riddare. Det var början på Vinkees äventyr i Finland två år sedan.

 

Wordpress_30px   Facebook_30px     

luftlek_300px

Vi har gjort det smidigt för dig som vill göra jobbet själv! Hos oss bestämmer du själv vilka tillbehör du vill ha med din produkt för transport och montering. Te x. Färdiglastat på ett av våra EU släp eller vagnar för transport på grus och gräs där det kan var lite trångt. För dig som vill ha en helhetslösning med transport och montering/nermontering så tillhandahåller vi självklart detta också!

Vårt lager finns i Bittinge, Stora Mellösa. 2,5mil sydost om Örebro.

Ta kontakt med oss.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

darlingeco_300px

Darling Eco erbjuder ekologiska och giftfria produkter för dig och ditt barn, i smarta paket noga utvalda för att bidra till ett bättre välmående.

På www.darlingeco.se beställer du enkelt rena, trygga och giftfria produkter för gravid/mamma, bebis & barn. Varför giftfritt? Välkommen till vår monter i mässan, så berättar vi mer!

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

lillas_300px

Lillas Egna Sagor är ett samlingsnamn för appar riktade till föräldrar och små barn. Tanken är att ta den klassiska barnboken till nästa nivå med möjligheten att ändra huvudkaraktärens utseende för att likna barnet sagan läses för. Det ska även finnas ett antal val för barnet att göra i varje saga.

Nu kan vi även erbjuda inbundna kopior av era favoritböcker med ert barn, eller ett barn ni känner, som huvudkaraktär. Våra förhoppningar är att detta skulle bli en uppskattad personlig gåva till t ex dop, namngivelser eller födelsedagar.

Att läsa tillsammans med våra barn är en fin tradition som vi gärna ser ska leva vidare. Då de unga idag tillbringar mer och mer tid framför en skärm, varför inte utnyttja möjligheten för att blåsa nytt liv i det som roade oss innan spel och film?

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

besafe_300px

BeSafe satsar på Scandinavian Safety och har produkter som Babyskydd, Bilbarnstolar, Bältesstolar, Bilbälte för gravida, mm.

BeSafe att säljas av Babyproffsen under barnmässan.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px

MW_Craft_300px

MW Crafts är ett rykande färskt företag som erbjuder barnkläder tillverkade i ekologiska och giftfria tyger, alla kläder är dessutom tillverkade i Sverige. MWcrafts ambition är att skapa barnkläder med en mer exklusiv och modern känsla, utan att bli på bekostnad av komfort och funktion. Tag chansen att exklusivt se mycket av utbudet live på mässan, då kläderna annars endast kan köpas genom MWcrafts webbshop!

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

bramathemma_300px
  • Vi planerar och levererar din matkasse – du lagar och briljerar.
  • Välj mellan fyra olika matkassar: Premiumkassen, LCHF-kassen, Familjekassen och Låglaktoskassen. Självklart kan du variera mellan de olika kassarna vecka för vecka.
  • Välj antal personer. Premiumkassen och LCHF-kassen finns för 2, 4 eller 6 personer, ALLA ingredienser ingår. Familjekassen och Låglaktoskassen finns för 4 eller 6 personer. Här behöver du själv komplettera med ett antal basvaror, du får en lista med de ingredienser du behöver ha hemma.
  • Alla våra råvaror är färska, har minimalt av tillsatser och är närproducerade i den mån vi kan.
  • I alla kassar värnar vi om det lokala och försöker att finna produkter i vårt närområde att packa med i matkassarna.
  • Varje söndag levererar vi två kylväskor med veckans mat hem till din dörr.
  • Boka ditt abonnemang på www.bramathemma.se – uppsägningstiden är bara sju dagar. Eller välj en enstaka leverans för att prova på.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

me-anima_300px

Grundaren Katties Åkesson är hud, spa och aromaterapeut och har arbetat för bland annat Sturebadet i Stockholm och Kerstin Florian. När hon först kom i kontakt med aromaterapi i starten av sin karriär insåg hon kraften i de eteriska oljorna. Genast bestämde hon sig för att gå en utbildning för att kunna ge aromaterapibehandlingar och började själv tillverka oljor.

–Vad jag själv har lärt mig under dessa 25 år är att eteriska oljor strävar efter balans och välmående. Det är spännande att se vilken balanserande effekt växter har på människan. Känslan när kunder berättar hur bra de mår av oljorna är underbar. När jag kan dela med mig av det fantastiska med aromaterapi, när jag ser hur glada människor blir, då har jag lyckats, säger Katties Åkesson.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px  

satinofsweden
Hos oss hittar du egendesignade art prints, kuddar och kort gjorda med massor av kärlek! Vi formger även personliga illustrationer på förfrågan. Läs mer under Art On Demand!
En livslång vänskap och idéer i överflöd genererade vårt första gemensamma företag;  Contraire Satin of Sweden AB som grundades 2014. Vi strävar efter att att erbjuda barn och vuxna mer färg och glädje i vardagen. Våra alster är skapade med mycket attityd, humor och fantasi som vi hoppas kan inspirera.

Vårt namn Satin står för oss, Sarah och Tina, så det är viktigt att vi kan stå för alla våra produkter. För oss är det viktigt att våra produkter är snälla mot både miljö och människor. Vi är noga med att våra leverantörer håller en hög standard. Vi hoppas att du kommer att hitta något kul i vår butik och håll gärna utkik efter vår bok som lanseras inom kort!

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

vasa
Studio Vasa – din fotograf i Örebro! Det har alltid funnits en fotograf på Vasagatan i Örebro. I alla fall de senaste 60 åren. Nu är anrika Vasa under ny regi med Lena Larsson i spetsen. Lena har jobbat som fotograf i över 10 år med en bred portfolio i bagaget. Hon har sysslat med allt från Brittisk morgonpress till kommersiella fotouppdrag för finansjättar som HSBC & Intrum Justitia.

Lena har en förkärlek till bröllopsfoto & att plåta familjer – “Eftersom relationer människor emellan är det mest fantastiska och spännande som finns.”

Studio Vasa är stolt medlem av Sveriges Bästa Bröllopsfotografer och Lena har även prisats Internationellt många gånger.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

familjeboxen_300px
Vi gillar också skärmar, men ibland kan det vara skönt att ta en paus från det uppkopplade livet och bara umgås med varandra. Vi paketerar en familjeaktivitet och levererar den direkt hem till din dörr. Enklare än så kan det inte bli. Vi står för kreativiteten, ni för leken. Hur fungerar det? 1. Starta din prenumeration (Enkelt att starta, enkelt att avsluta. Inga bindningstider.) 2. Vi planerar och paketerar (Vi ordnar ett underhållande innehåll som levereras hem till er en gång i månaden.) 3. Överraskning (Se fram emot en spännande överraskning.) Glöm inte att dela din upplevelse genom #familjeboxen.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px

miniinterior
Under en barnvagnspromenad en kall och grå vinterdag innan den första snön la sig över staden föddes en idé om att förverkliga en dröm. En egen webbutik med exklusiv barnrumsinredning som skapar den rätta interiören i ditt hem.
Om du har precis som jag, en eller fler juveler i din närhet som förtjänar det där lilla extra då har du hittat rätt. Ljuvliga textilier, leksaker och inredningsprodukter som längtar efter att få ett nytt hem. Välkommen in till Mini Interiör och låt dig inspireras av våra exklusiva produkter handplockade för dig.
Kramar, Angelica

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px

mamabear_300px

Hos Mama Bear kan Du köpa ergonomiska bärselar, bärsjalar, tygblöjor och amningshalsband etc.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

Grona_Gredelina_300px
Gröna Gredelina är ett svenskt företag med fokus på naturlig skötsel utav hem och kropp. Varumärket och våra olika linjer utgår från Stockholm, Liljeholmen där allt startade och även showroom ligger. Gröna Gredelina erbjuder naturliga doftprodukter, badprodukter, rengöringsmedel, klädvård och -tillbehör under eget varumärke. Produkterna är naturliga,  utan giftiga kemikalier och onödiga tillsatser och tillverkas med mycket omsorg och omtanke efter genuina gamla och välbeprövade recept.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

bakboxen_300px
Prenumerera på unika bakupplevelser – specialutgåvor varje månad. Frågor? Maila oss gärna på info@bakboxen.se

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

minilove_300px
Vi säljer unika, hållbara, moderna och coola kläder.

Vi är jätteglada att vi har fått möjllighet att sälja varumärken som ligger oss varmt om hjärtat, Mini Rodini, Molo, Livly och Garder and the Gang. Vi har nu även fått möjlighet att sälja märket Dancing in the Grass, och vi är idag helt ensamma om detta i Sverige.

Du är varmt väkommen att besöka vår butik i centrala Örebro med barnkläder och lite inredning, Rudbecksgatan 17, Örebro – Tis-fre 11-17, Lör 11-15 eller handla i vår helt nya webshop.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

lilla_lisen_300px
Hos Lilla Lisen hittar du ekologiska barnkläder i härliga färger och mönster. Vi strävar efter att hitta fina barnkläder som känns tilltalande både för ögat och att ha på sig. Det skall vara skönt och snällt för barnets hud och därför är de mesta av våra barnkläder ekologiska.

I vårt sortiment hittar du övervägande ekologiska barnkläder från både danska och svenska märken. Alla märken är certifierade med antingen GOTS eller Oeko-tex och håller en otroligt bra kvalitet.

Tveka inte att höra av dig till kundtjänst om du undrar över något, behöver hjälp eller kanske har någon önskning!

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px   

orebroriksteater
Örebro Riksteaterförening är en ideell teaterförening som arrangerar scenkonst i Örebro. Under Våren 2016 spelas bland annat Broadwayklassikern En druva i solen, missa inte den!

Wordpress_30px   Facebook_30px  

lansforsakringar
Länsförsäkringars enda uppdraf är att ha omsorg om kundernas pengar och ge trygghet, eftersom kunderna också är ägare av sitt lokala länsförsäkringsbolag. Att vara kundägda och lokala skapar grund för att vara nära, ge bästa service och arbeta långsiktigt. Kanske är det också därför de har blivit utsedda att ha Sveriges mest nöjda kunder inom privat pensionsförsäkring? Du hittar även de nöjdaste bankkunderna på privatområdet här. Det framgår av kundmätningen Svenskt Kvalitetsindex Försäkring 2014.

Wordpress_30px   Facebook_30px

folktansvården_300px-01
Folktandvården
Region Örebro Län ger mer än 150 000 länsinvånare tandvård. Hos oss har du alltid nära till ett tandvårdsteam. I teamet ingår tandläkare, tandhygienist och tandsköterska samt – om det behövs – specialisttandläkare.

Wordpress_30px   Facebook_30px  

cosmopharma
Cosmopharma har 20 års erfarenhet inom försäljning av hudvårdsprodukter framställt av “Naturens eget apotek”. De använder flera oberoende laboratorier världen runt och har ett nära samarbete med en rad farmaceuter, som jobbar med att utveckla och modernisera naturprodukter anpassade till dagens krav och efterfrågan. Naturprodukterna säljs idag exklusivt av Cosmopharmas konsulenter och på internet.

Wordpress_30px   Instagram-30px  

miandu
Mi&u design erbjuder ekologiska babykläder som strör guldkant på din dag
– giftfritt och noga utvalt för din skatt!

Wordpress_30px   Facebook_30px    Instagram-30px

linasgladjeyra
Linas glädjeyra – en webbutik med fokus på glädje och fest! Hos oss hittar du dekorationer till bröllop, dop, kalas och andra festligheter.

Wordpress_30px   Facebook_30px    Instagram-30px

babyleedesign
BabyLee Design erbjuder allt för din baby i personlig stil suffletter, kläder mm. En del av Små Busar HB som sätter din baby och barnvagn i fokus.

Wordpress_30px   Facebook_30px

thefashionroomse
The Fashion Room, en webbutik med Posters & Inredning. Stilrena & träffsäkra posters blandat med stilfull och populär inredning. Kontakta oss även för skräddarsydda posters.

Wordpress_30px   Facebook_30px   Instagram-30px

vara-sma
Våra småDen personliga babybutiken. Vi har barnvagnar, barnmöbler, presenter och annat fint till våra små hjärtan. Våra Små kommer att ha med produkter från populära Bjällra of Sweden och Bugaboo på barnmässan.

Wordpress_30px   Facebook_30px    Instagram-30px

rockmama
rockmama – Webshop med fina vardagskläder för gravida och nyblivna mammor i rockabillystil. Även babytillbehör! 

Wordpress_30px Facebook_30px Instagram-30px

sandrajosefin_300px
Sandra Josefin – Under graviditeten med mina egna döttrar kände jag en stor saknad av gravid och amningsplagg med det där lilla extra, plagg att kunna bära oavsett tillfälle, att kunna klä upp- och ned, med fokus på utförande, design utöver kvalité och bekvämlighet. Plagg att älska, i väl valda materialval och som kan bäras långt efteråt. Resultatet blev Sandra Josefin och klänningen JOSEFIN som lanseras i augusti 2016.

Wordpress_30px Facebook_30px Instagram-30px

toyhouse_300px
Toyhouse.se – Webbutik med mängder med leksaker till otroliga priser!

Wordpress_30px Facebook_30px

FridaSvenssonFoto_300px
Frida Svensson FOTO – En hobbyfotograf, som vill pröva sina vingar, kommer som utställare på mässan.

Facebook_30px

bananerpastan_300px
Bananer på stanär en ideell förening från Stockholm. Vi syns oftast på Stockholms gator och torg, för att sprida glädje. Vi reser även runt Sverige på mässor och event.

Vi driver ett mycket uppskattat Instagramkonto (@BananerPaStan, 55 000 följare), där man kan följa vårt ideella arbete som Bananer med att samla in pengar till välgörande ändamål. Totalt har vi samlat in 133.000 kronor till Barncancerfonden och Min Stora Dag.

Alla som arbetar med Bananer På Stan arbetar helt ideellt. Vilket innebär att ingen har någon lön som arbetar hos Bananer På Stan.

Wordpress_30px Facebook_30px Instagram-30px

viridieco_300px
Viridi Eco – Vi som har startat och driver Viridi Eco heter Pär Svensson och Evelina Andréasson. Viridi är latin och betyder ”grön”, förkortningen eco står för ekologiskt.

Vi har alltid varit ekologiskt medvetna och vi ville skapa riktigt bra och skonsamma produkter för alla, vuxna som barn. De flesta produkter som idag finns på marknaden ofta  väldigt dyra. Vi ville skapa ett sortiment som alla kan köpa och få tillgång till utan att tumma på kvaliteten. Det blev ett ”ekologiskt för alla – det naturliga valet”.

Wordpress_30px Facebook_30px Instagram-30px

lions_300px
Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Wordpress_30px Facebook_30px Instagram-30px

nordsjo_300px
Nordsjö Idé & Design – Vi jobbar med färg, form och inredning och vårt mål är att inspirera dig till att förnya ditt hem, lite eller helt och hållet. Här finns allt om att skapa spännande rum. Såväl drömmarna som de praktiska tipsen. Välkommen till Nordsjö Idé & Design!

Wordpress_30px Facebook_30px Instagram-30px

NBV_300px
Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet, NBV, är landets äldsta studieförbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. På NBV arbetar vi med frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration. NBV finns över hela landet och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang.

Wordpress_30px Facebook_30px

MHF_300px
MHF är en ideell trafiksäkerhetsorganisation som främst arbetar för trafiknykterhet. Vi har ca 15 000 medlemmar. Organisationen är uppdelad i sju geografiska regioner och ca 210 lokalavdelningar.

Wordpress_30px 

AktivSkola_300px
Aktiv Skola vilar på en värdegrund som baseras på den holistiska definitionen av begreppet hälsa. Det innebär att allt vi gör utgår från denna värdegrund och är en strävan efter att uppnå en högre grad av hälsa. Vi anser att skolan är den arena i samhället där vi har störst möjlighet att förkroppsliga och förverkliga hälsa för våra barn och ungdomar.

Hälsa i den här definitionen innefattar: Fysisk hälsa, Mental hälsa, Emotionell hälsa, Psykosocial hälsa, Andlig hälsa, Sexuell hälsa, Social hälsa och Miljö.

Wordpress_30px Facebook_30px

GivingPeople_300px
Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomiska utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.

Organisationen vill genom sitt arbete: hjälpa barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet, förebygga att barnfamiljer hamnar i ekonomisk utsatthet, motverka utanförskap och sociala klyftor, påverka samhället till exempel skolor och föreningar genom att belysa och prata om barnfattigdom samt skapa debatt kring barnfattigdom och påverka de styrande politikerna.

Wordpress_30px Facebook_30px