Barnmässan Älskade ungars prislista 2017

Monterbeskrivning

Monterbeskrivning

Montrarna är standardutrustande med vita väggar och obligatorisk antracitgrå montermatta. Detta ger ett enhetligt och bra intryck för våra besökare och presenterar dina produkter på bästa sätt. För utställare i EKO-delen av mässan ingår grön montermatta i alla montrar. Eventuella eluttag till monter tillkommer och beställs separat lämpligen i samband med bokning av monter. För övriga montertillbehör rådgör med din kontaktperson. Minsta bokningsbara monterstorlek 4m2 och minsta monterdjup är 2m. Är du osäker på din monters utformning eller har speciella önskemål, tveka inte att kontakta oss.

Mode- & produktshow

Mode- & produktshow

Det kommer att vara en modevisning på scen, både på fredagen och lördagen, där du får tillfälle att presentera dig och dina produkter. Vår konferencier, eller ni själva, presenterar ert företag och era produkter. Kontakta våra säljare för att få mer information.

Scen

Scen

Du kan även boka vår scen för att göra en presentation av ditt företag och dina produkter. När du bokar scen ingår en mindre PA-anläggning, en trådburen- samt en trådlösmicrofon. Anslutning sker med 3,5mm adapter/kontakt som finns. I startavgiften ingår 10 minuter på scen samt 5 minuter till förberedelser. Du måste själv, lämpligen i god tid (före mässans öppnande) sätta dig in i hur utrustningen fungerar.

Monterorientering

Monterorientering

10 utställare får att vara värd för en kontroll i monterorienteringen. Besökarna skall i dessa utvalda montrar stämpla sitt tävlingskort. Placering av stämpel i Er monter sker efter Era önskemål. Placeringen skall dock vara barnvänlig. Ett utmärkt tillfälle att få lite extra uppmärksamhet.

Reklamplats

Reklamplats

Barnmässan älskade ungar och Stora Holmen www.storaholmen.se ger tillsammans ut en
m65-folder (en liggande A4-folder som är vikt till 3 sidor) med Stora Holmens aktiviteter, reklam för mässan och där vi kan erbjuda några utställare visst reklamutrymme. Den delas ut direkt i hand så du kan vara säker på att den blir läst till våra kunder och besökare (d.v.s. barnfamiljer). Upplagan är på 4000 ex.